Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zapiekanka z młodych ziemniaków z botwinką i wędzonym tofu, sałatka z pomidorem malinowym, sos winegret
Ogórek zielony, Szczypiorek, JAJA kurze, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Gałka muszkatołowa, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Cebula biała, Botwinka, Miód pszczeli, Pomidor malinowy, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sałata lodowa, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 851 kJ/681 kcal |
Tłuszcz: 41,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 51,9 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 30,3 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.