Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Less Gluten

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami, gulasz węgierski

Olej rzepakowy, Pieczarki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Ziemniaki, Czosnek, Pieprz czarny, Natka pietruszki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Tymianek, Gałka muszkatołowa, Cząber, Cebula biała, Sól, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ziele angielskie

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 385 kJ/331 kcal
Tłuszcz: 15,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 36,5 g
w tym cukry: 8,6 g
Błonnik: 7,4 g
Białko: 16,8 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: