Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Less Gluten
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami, gulasz węgierski
Olej rzepakowy, Pieczarki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Ziemniaki, Czosnek, Pieprz czarny, Natka pietruszki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Tymianek, Gałka muszkatołowa, Cząber, Cebula biała, Sól, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ziele angielskie
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 385 kJ/331 kcal |
Tłuszcz: 15,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 36,5 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 16,8 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.