Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami, gulasz węgierski z wieprzowiną
Olej rzepakowy, Ziemniaki, Ziele angielskie, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieczarki, Pieprz czarny, Czosnek, Natka pietruszki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Tymianek, Gałka muszkatołowa, Cząber, Cebula biała, Sól, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Schab wieprzowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 991 kJ/476 kcal |
Tłuszcz: 19,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 30,7 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 49,5 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.