Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Zapiekanka ziemniaczana z szynką, brokułami i beszamelem podana z sosem czosnkowym
Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Brokuł, Ziemniaki, JAJA kurze, Gałka muszkatołowa, Liść laurowy, Mąka ryżowa, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Olej rzepakowy, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 948 kJ/465 kcal |
Tłuszcz: 20,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,1 g |
Węglowodany: 42,5 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 31,6 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.