Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Zapiekanka ziemniaczana z szynką, domowy ketchup, świeże warzywa
Roszponka, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Papryka słodka, Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Por, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Tymianek, Gałka muszkatołowa, Cząber, Pomidorki daktylowe, Cebula biała, Czosnek, Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 091 kJ/500 kcal |
Tłuszcz: 32,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,5 g |
Węglowodany: 28,1 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 27,6 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.