Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Zapiekanki z pieczarkami i serem żółtym, ketchup domowy
Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Czosnek, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pieczarki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 214 kJ/529 kcal |
Tłuszcz: 14,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g |
Węglowodany: 75,8 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 12,5 g |
Białko: 22,2 g |
Sól: 3,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.