Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Zielona soczewica z suszonymi pomidorami, szpinakiem i parmezanem, makaron pełnoziarnisty
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Liść laurowy, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak, Ziele angielskie, Czosnek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 327 kJ/317 kcal |
Tłuszcz: 15,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 42,3 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 15,3 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.