Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zielona szakszuka ze szpinakiem i groszkiem zielonym, sałatka z pomidorów malinowych
Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Pomidor malinowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Szczypiorek, Groszek cukrowy, Oliwa z oliwek, Szpinak, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 210 kJ/289 kcal |
Tłuszcz: 23,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 9,7 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.