Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zielone curry z kalafiorem romanesco, szparagami i fasolką edamame, ryż jaśminowy z orzechami nerkowca
ORZECHY NERKOWCA, Kalafior romanesco, Kiełki słonecznika, Ryż jaśminowy, Sól, Szparagi, Groszek cukrowy, liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Sok z limonki, Zielona pasta curry (zielone chili, suszona trawa cytrynowa, czosnek, sól, galangal, pasta krewetkowa (KREWETKI, sól), liście limonki, nasiona kolendry, pieprz, kmin, kurkuma), Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola edamame, Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 199 kJ/526 kcal |
Tłuszcz: 19,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,2 g |
Węglowodany: 67,0 g w tym cukry: 8,3 g |
Błonnik: 11,3 g |
Białko: 19,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- orzechy
- skorupiaki i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.