Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zielone warzywa: brokuł, szparagi, groszek w kokosowym sosie z wasabi, ryż czarny
Ryż czarny, Sól, Szczypiorek, Brokuł, Groszek zielony, Kolendra, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Sok z limonki, Wasabi (chrzan, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol, olej z otrębów ryżowych, sól, dekstryna, wasabi, skrobia ziemniaczana, woda, aromat, kurkuma, zagęszczacz: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy , barwnik: błękit brylantowy), Cebula dymka, Natka pietruszki, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 302 kJ/311 kcal |
Tłuszcz: 11,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g |
Węglowodany: 45,8 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.