Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
Zielony naleśnik z soczewicą i sosem pomidorowym
Kiełki słonecznika, Natka pietruszki, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Soczewica czerwona, Siemię lniane, Por, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 006 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 35,1 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.