Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.73
-
Less Gluten
Ziemniaczane klopsiki w stylu indyjskim, chutney z mango, miętowy jogurt
Granat, Sałata mix, Papryka słodka, Batat, MASŁO 82% tł., Mąka kukurydziana, Kurkuma, Imbir, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kolendra, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Cytryna, Mięta, Olej rzepakowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane, odtłuszczone MLEKO w proszku), Ziemniaki
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.