Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Ziemniaczane kotleciki z groszkiem, szpinakiem i mozzarellą, orzeźwiająca raita, duszona botwinka
JOGURT naturalny 2% tł., Mięta, Szpinak, Groszek zielony, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), JAJA kurze, Cytryna, Czosnek, Marchew, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Koperek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Botwinka, MASŁO 82% tł., Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 317 kJ/315 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 26,9 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 19,0 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.