Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
Ziemniaczane kotleciki z groszkiem, szpinakiem i mozzarellą, orzeźwiająca raita, pieczone pomidorki cherry z tymiankiem
Miód pszczeli, Mięta, Szpinak, Groszek zielony, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), JAJA kurze, Cytryna, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pomidorki cherry, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 458 kJ/827 kcal |
Tłuszcz: 45,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,7 g |
Węglowodany: 59,4 g w tym cukry: 14,6 g |
Błonnik: 10,2 g |
Białko: 48,5 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.