Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.82
-
Less Gluten
Ziemniaczano-buraczkowe gratin z serem korycińskim i cząbrem
Burak, Cząber, Gałka muszkatołowa, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, JAJA kurze, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Ser koryciński ziołowy, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 462 kJ/111 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 10,1 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.