Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Żółte curry z indykiem, kapustą i marchewką, makaron ryżowy z czarnym sezamem
Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kapusta biała, Czosnek, Zielona pasta curry (zielone chili, suszona trawa cytrynowa, czosnek, sól, galangal, pasta krewetkowa (KREWETKI, sól), liście limonki, nasiona kolendry, pieprz, kmin, kurkuma), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, liście kafiru, Kurkuma, Cukier, Indyk, Cebula biała, Boczniaki, SEZAM czarny, Sól, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Kiełki słonecznika, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 800 kJ/430 kcal |
Tłuszcz: 24,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,4 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 25,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- sezam
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.