Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zupa 4 sery z brokułami i marchewką
Brokuł, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Papryka ostra, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 662 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 12,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g |
Węglowodany: 4,8 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.