Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa boczniakowa z ciecierzycą

Woda, Boczniaki, Marchew, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ciecierzyca, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Czosnek, Koperek, MASŁO klarowane, Olej rzepakowy, Sól, Gałka muszkatołowa, Imbir, Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
775 kJ/185 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 27,7 g
w tym cukry: 7,1 g
Błonnik: 8,4 g
Białko: 9,6 g
Sól: 3,0 g

Alergeny

  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: