Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa boczniakowa z ciecierzycą
Ciecierzyca, Boczniaki, Wywar warzywny (zawiera SELER), Gałka muszkatołowa, Imbir, Marchew, MASŁO klarowane, Papryka słodka, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Koperek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 775 kJ/185 kcal |
Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 27,7 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 8,4 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.