Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Zupa buraczkowa z ziemniakami
Burak, Cebula biała, Liść laurowy, Majeranek, Marchew, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, SELER korzeniowy, Sól, Ziele angielskie, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 413 kJ/99 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 16,2 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.