Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.8
-
Less Gluten
Zupa cebulowa z serem żółtym
Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Cebula biała, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Marchew, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 527 kJ/126 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 10,9 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.