Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa curry z batatami i kalafiorem
Batat, Sok z limonki, Kalafior, Sól, Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Pasta z tamaryndowca, Chili, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Kurkuma, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir, Kolendra
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.