Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa curry z batatami i kalafiorem

Woda, Batat, Kalafior, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Kolendra, Pasta z tamaryndowca, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki, Czosnek, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Chili, Imbir, Kurkuma, Trawa cytrynowa

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
419 kJ/100 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 15,2 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 2,6 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH18