Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa curry z batatami i kalafiorem
Batat, Sok z limonki, Kalafior, Sól, Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Pasta z tamaryndowca, Chili, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Kurkuma, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 3,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 15,6 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.