Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa curry z dynią, szpinakiem i indykiem

Imbir, Cukier, Szpinak, Sok z limonki, Pasta z tamaryndowca, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Dynia, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Kolendra

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
611 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,1 g
Węglowodany: 8,1 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0,2 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: