Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa curry z dynią, szpinakiem i indykiem
Imbir, Cukier, Szpinak, Sok z limonki, Pasta z tamaryndowca, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Dynia, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 611 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,1 g |
Węglowodany: 8,1 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.