Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa curry z ziemniakami i makaronem ryżowym
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), SELER naciowy, Czosnek, Cebula biała, Ziemniaki, Szpinak baby, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Kalafior, Imbir różowy marynowany, Groszek zielony, Cynamon, Anyż, Sól, Koperek
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.