Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.79
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa dyniowa z jabłkami
Natka pietruszki, Cebula biała, Cynamon, Dynia, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), jabłko, Kmin rzymski, Kurkuma, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 765 kJ/183 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 33,5 g w tym cukry: 12,1 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,4 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.