Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.83
Zupa dyniowa z parmezanowymi grzankami
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Chili, Dynia, Imbir, Marchew, Papryka czerwona, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 673 kJ/161 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 18,3 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.