Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa fasolowa z ziemniakami
Czosnek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Fasola biała, Liść laurowy, Majeranek, Marchew, Olej rzepakowy, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 410 kJ/98 kcal |
Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 14,7 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.