Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Less Gluten
Zupa grochowa z boczkiem i majerankiem
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Natka pietruszki, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Majeranek, Marchew, Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki, Czosnek, Olej rzepakowy, Groch
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 401 kJ/96 kcal |
Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 16,5 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.