Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Less Gluten
Zupa groszkowa po florencku z boczkiem i ziemniakami
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Groszek zielony, Marchew, MLEKO spożywcze 2% tł., Pieprz czarny, Por, SELER korzeniowy, Sól, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 747 kJ/179 kcal |
Tłuszcz: 4,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 29,7 g w tym cukry: 7,3 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 9,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.