Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Zupa gulaszowa z kurczakiem i pieczarkami

Cukier, MASŁO 82% tł., Cebula biała, Ziele angielskie, ŚMIETANA 15% tł., SELER korzeniowy, SELER korzeniowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pietruszka, Pietruszka, Papryka ostra, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Papryka czerwona, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Marchew, Imbir, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Natka pietruszki, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Pieczarka

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 057 kJ/253 kcal
Tłuszcz: 10,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 18,3 g
w tym cukry: 12,1 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 21,5 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: