Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zupa gulaszowa z kurczakiem i pieczarkami
Cukier, MASŁO 82% tł., Cebula biała, Ziele angielskie, ŚMIETANA 15% tł., SELER korzeniowy, SELER korzeniowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pietruszka, Pietruszka, Papryka ostra, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Papryka czerwona, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Marchew, Imbir, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Natka pietruszki, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Pieczarka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 057 kJ/253 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 18,3 g w tym cukry: 12,1 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 21,5 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.