Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Less Gluten
Zupa jarzynowa z cukinią i fasolką szparagową
Cukinia, Fasolka szparagowa zielona, Koperek, Marchew, Pieprz czarny, Por, ŚMIETANA 15% tł., Sól, Ziemniaki, Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 650 kJ/155 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 21,3 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.