Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Zupa jarzynowa z cukinią i soczewicą
Brokuł, Cukinia, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kurkuma, Marchew, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Soczewica czerwona, Sól, Ziemniaki, Koperek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 632 kJ/151 kcal |
Tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 26,6 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.