Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
-
Less Gluten
Zupa jarzynowa z pulpecikami drobiowymi
Kurczak (pierś), Gałka muszkatołowa, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), SELER korzeniowy, Por, Marchew, Koperek, Brokuł, Kurczak udko, JAJA kurze, Czosnek, Sól, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 441 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 9,3 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.