Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Zupa kalafiorowa z zacierką
Makaron zacierka (mąka PSZENNA makaronowa, woda, przyprawa kurkuma), Olej rzepakowy, Sól, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kalafior, Koperek, Liść laurowy, Marchew, Pieprz czarny, Por, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Ziele angielskie, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 420 kJ/100 kcal |
Tłuszcz: 3,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 14,5 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.