Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Zupa kalafiorowa z zacierkami
Makaron zacierka (mąka PSZENNA makaronowa, woda, przyprawa kurkuma), Olej rzepakowy, Sól, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kalafior, Koperek, Liść laurowy, Marchew, Pieprz czarny, Por, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Ziele angielskie, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 816 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 28,3 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.