Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
Zupa kokosowo-imbirowa z marchwią i batatem
Batat, Cebula biała, Kmin rzymski, Marchew, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Sól, Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 614 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g |
Węglowodany: 14,0 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 2,1 g |
Sól: 0,5 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.