Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Zupa krem tandoori masala z czarnuszką
Czarnuszka, Sól, Natka pietruszki, Imbir, Olej rzepakowy, Czosnek, Pasta Tandoori, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir różowy marynowany, Soczewica czerwona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 685 kJ/164 kcal |
Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g |
Węglowodany: 25,9 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 11,0 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.