Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Zupa krem tandoori masala z czarnuszką
Czarnuszka, Sól, Natka pietruszki, Imbir, Olej rzepakowy, Czosnek, Pasta Tandoori, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Cebula biała, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir różowy marynowany, Soczewica czerwona
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.