Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Zupa krem z kiszonej kapusty
MIGDAŁY w płatkach, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kapusta kwaszona, MASŁO 82% tł., Pieprz czarny, ŚMIETANA 15% tł., Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Papryka słodka, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 053 kJ/252 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 29,0 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 9,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.