Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Zupa miso z pieczarkami, tofu i makaronem sojowym

Woda, Pieczarki, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), SEZAM biały, Pasta z tamaryndowca, Szczypiorek, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Wywar warzywny (zawiera SELER), Imbir różowy marynowany, Sól, Olej rzepakowy, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
619 kJ/148 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11,7 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 9,2 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • seler
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: