Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78 Star
  • Dairy Free

Zupa miso z tofu, makaronem chow mein, kapustą pak choi i grzybami shitake

Woda, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Kapusta pak choi, Grzyby shittake, Makaron chow mein (Mąka PSZENNA 90%, woda, sól), Cebula dymka, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Glony nori, Sok z limonki, Sól, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, liście kafiru, Imbir, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 160 kJ/277 kcal
Tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 33,3 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 18,7 g
Sól: 2,4 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: