Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78
-
Dairy Free
Zupa miso z tofu, makaronem chow mein, kapustą pak choi i grzybami shitake
Glony nori, Makaron chow mein (Mąka PSZENNA 90%, woda, sól), Olej rzepakowy, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), liście kafiru, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Sok z limonki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula dymka, Imbir, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Grzyby shittake, Kapusta pak choi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 156 kJ/276 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 33,3 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 18,7 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.