Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78 Star
  • Dairy Free

Zupa miso z tofu, makaronem chow mein, kapustą pak choi i grzybami shitake

Glony nori, Makaron chow mein (Mąka PSZENNA 90%, woda, sól), Olej rzepakowy, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), liście kafiru, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Sok z limonki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula dymka, Imbir, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Grzyby shittake, Kapusta pak choi

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 156 kJ/276 kcal
Tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 33,3 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 18,7 g
Sól: 2,4 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: