Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zupa ogórkowa z indykiem i ziemniakami
Imbir, Cebula biała, Ziemniaki, SELER korzeniowy, Pietruszka, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Marchew, Koperek, Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 385 kJ/92 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 7,3 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.