Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
Zupa ogórkowa z ziemniakami i śmietaną
Cebula biała, Koperek, Liść laurowy, Marchew, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, SELER korzeniowy, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Ziele angielskie, Ziemniaki, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 649 kJ/155 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 18,4 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 3,2 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.