Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
Zupa pieczarkowa z łazankami
makaron łazanki (Mąka z PSZENICY durum), Olej rzepakowy, Sól, Koperek, Liść laurowy, Marchew, Pieprz czarny, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Ziele angielskie, Ziemniaki, Cebula biała, Natka pietruszki, Pieczarki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 448 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 13,4 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 3,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.