Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa pieczarkowa z makaronem bezglutenowym
Olej rzepakowy, Sól, Makaron bezglutenowy, Koperek, Liść laurowy, Marchew, Pieprz czarny, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), Ziele angielskie, Ziemniaki, Cebula biała, Natka pietruszki, Pieczarki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 024 kJ/245 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 30,4 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.