Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa pieczarkowa z makaronem bezglutenowym

Woda, Ziemniaki, Pieczarki, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), Marchew, Cebula biała, Makaron bezglutenowy, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Koperek, Sól, Liść laurowy, Pieprz czarny, Ziele angielskie

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 024 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 11,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 30,4 g
w tym cukry: 3,8 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:

Chcesz spróbować
naszej diety?

TYLKO DZISIAJ wpisz poniższy
poniższy kod przy rejestracji,
a otrzymasz punkty o wartości 30 zł,
które będziesz mógł wykorzystać
na pierwsze zamówienie!

KOD: ZESTAWTESTOWY

Oferta tylko dla nowych klientów - 200 pierwszych osób.
Regulamin