Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Koperek, Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Sól, Ziele angielskie, Ziemniaki, Cebula biała, Natka pietruszki, Pieczarki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 288 kJ/308 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 38,5 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 8,8 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.