Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
Zupa szczawiowa z jajkiem
JAJA kurze, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Szczaw (Szczaw, sól), Ziemniaki, Lubczyk
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 635 kJ/152 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 10,7 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.