Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Zupa szparagowa z ziemniakami i koperkiem
bulion warzywny (baza bulionu warzywnego 69,6% (woda, sól, ekstrakt drożdży, warzywa 6,2% (marchew, cebula, por, czosnek, korzeń SELERA), olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, zagęszczony sok z cytryny, sól morska), woda, cukier, skrobia kukurydziana, aromaty (z PSZENICĄ, SELEREM), kurkuma), Liść laurowy, Marchew, Pieprz czarny, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Ziele angielskie, Ziemniaki, Koperek, Olej rzepakowy, Por, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 698 kJ/167 kcal |
Tłuszcz: 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.