Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa tajska
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sok z limonki, liście kafiru, Olej rzepakowy, Kolendra, Kolendra (nasiona), Cukier, Chili, Szczypiorek, Sól, Imbir
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 500 kJ/119 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g |
Węglowodany: 8,8 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- mięczaki
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.