Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Less Carb

Zupa Tom Kha z indykiem, papryczką chili i makaronem ryżowym

zupa 88% (woda, napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), pieczarka, marchew, cebula biała, trawa cytrynowa, sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), erytrytol, czosnek, kolendra, papryczka chili, sok z cytryny, sok z limonki, imbir, chili, olej rzepakowy), indyk 7% (indyk, imbir, kmin rzymski, kolendra, papryka słodka, pieprz czarny, sól, tymianek, olej rzepakowy, woda), makaron 5% (makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), sól, olej rzepakowy)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
627 kJ/150 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g
Węglowodany: 10,6 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: