Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zupa Tom Kha z kurczakiem i makaronem ryżowym
Cukier, Chili, Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Sok z cytryny, Pieczarka, Papryczka chili, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Cebula biała, Imbir, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 665 kJ/159 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 11,9 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.