Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa Tom Kha z wędzonym tofu
Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Sok z limonki, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z cytryny, Cebula biała, Pieczarka, Papryczka chili, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Imbir, Cukier, Chili, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 931 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 16,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,7 g |
Węglowodany: 11,2 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.